« Terug naar overzicht

Corona virus 12-03-2020 20:41

In verband met het Corona virus heeft de DOT maatregelen moeten nemen. Dit in gevolg op de mededeling van het RIVM en het Kabinet.

1. Het bondskantoor kan alleen nog op afspraak bezochtworden door leden die echt klachtenvrij zijn. 

2. De wedstrijden van speelweek 26 (16 maart) tot en met speelweek 28 (30 maart) worden op opgeschoven  De teamcaptains en reserve teamcaptains ontvangen hierover bericht via e-mail.

3. Als er geen verdere maatregelen worden genomen door bovengenoemde instanties zullen de wedstrijden weer hervat worden in speelweek 29.

4. Elke teamcaptain en reserve teamcaptain ontvangt een e-mail met daar bijgevoegd de Competitie Agenda.

5. Zonder verdere maatregelen zal de Competitie eindigen in speelweek 34. Dit houdt in dat er een mogelijkheid bestaat dat de Kampioenen niet uitgezonden kunnen worden naar de Divisie Kampioenschappen van de N.D.B.

6. Wedstrijden van speelweek 25 worden gewoon gespeeld, maar mocht men hier niet gerust op zijn dan kan men de wedstrijd uitstellen. Men dient hier wel zijn/haar competitieleider te melden t.a.v. het feit dat men de wedstrijd af meld. Er zal gezocht worden naar een assende oplossing.

Wij hopen iedereen met bovenstaande voldoende te hebben ingelicht. Bij vragen kan men altijd het bondskantoor mailen of bellen.

Het Bestuur.