« Terug naar overzicht

Corona Virus - 2 25-03-2020 09:22

Beste Leden,

Naar aanleiding van de regels die op maandag 23 maart bekend zijn gemaakt, kunnen wij de competitie niet uitspelen en hebben wij besloten dat de competitie eindigt na de eerste seizoenshelft. Dit besluit hebben wij genomen om enerzijds duidelijkheid te creëren voor iedereen en anderzijds is op dit moment de maatschappij belangrijker dan onze dartssport.

 De bekercompetitie wordt stilgelegd tot 1 juni 2020. Daarna wordt gekeken of de overheid het weer toestaat om bijeenkomsten en/of sportevenementen toe te staan. Zo ja, dan zullen wij als bestuur een speelschema opstellen om de bekercompetitie af te kunnen maken. Indien er na 1 juni 2020 niet gegooid mag worden dan zal de bekercompetitie 2019 – 2020 niet verder worden ingepland en zal deze nietig worden verklaard.

Omdat de competitie niet uitgespeeld kan worden, zal de onderstaande promotie en degradatie regeling gehanteerd worden: 

Alle nummers één zullen promoveren.

V.w.b. de nummers twee, deze zullen per Divisie naast elkaar gelegd worden en het team(s) met de meeste punten zal/zullen ook promoveren. Let op: dit zal naar ratio berekend worden omdat er nu eenmaal meer/minder teams in een Divisie zitten.

V.w.b. de degradatie, deze blijft zoals het omschreven is in het Voorwoord van het Competitieboek.

M.a.w.: de nummers 12, 13 en 14 zullen degraderen, ook al staan hier geen namen!

Wij hopen jullie via deze e-mail voldoende te hebben ingelicht en mochten er nog vragen zijn dan horen wij het wel.

 

Het Bestuur.