error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
Stand derde divisie - Dartsorganisatie Threant

Stand derde divisie

&& count($currentnode['children']) > 0)

OVER DE INDELING KAN NIET GECORRESPONDEERD WORDEN!

Voorlopige indeling

De indeling is gelijk aan het seizoen 2020 - 2021 minus de teams die gestopt zijn en omdat er geen promotie of degradatie heeft plaats gevonden, zal er dus met minder teams gedart worden.

 

 

 

Voor de Derde Divisie A t/m D is de competitieleider: Mike van Deest, voor vragen kunt u bij hem terecht op telefoonnummer: 06 - 28327197 of via e-mail bondskantoor@threant.nl

Voor de Derde Divisie E t/m H is de competitieleider: Tom Doek, voor vragen kunt u bij hem terecht op telefoonnummer: 06-13674955.of via e-mail bondskantoor@threant.nl

Aanvullende regels: De competitieleiders zullen op verzoek drie keer een wedstrijdformulier, wat foutief is ingevuld, wijzigen. Bij een vierde keer zal er drie punten in mindering worden gebracht op de einduitslag.

Tevens is van vrijdag 21.00 uur tot zondag 21.00 uur een voice mail of een e-mail naar het bondskantoor geldig t.a.v. het afmelden van een wedstrijd bij de desbetreffende competitieleider. Let op: SMS berichten zijn niet geldig!

Teamcaptains: Er zijn verkeerde wedstrijdblokken gedrukt. Van deze wedstrijdformulieren dienen jullie de eerste negen regels niet te gebruiken. Onze excuses voor het ongemak.