Stand derde divisie

&& count($currentnode['children']) > 0)

Voor de Derde Divisie A t/m D is de competitieleider: Mike van Deest, voor vragen kunt u bij hem terecht op telefoonnummer: 06 - 28327197 of via e-mail bondskantoor@threant.nl

Voor de Derde Divisie E t/m H is de competitieleider: Tom Doek, voor vragen kunt u bij hem terecht op telefoonnummer: 06-13674955.of via e-mail bondskantoor@threant.nl

Aanvullende regels: De competitieleiders zullen op verzoek drie keer een wedstrijdformulier, wat foutief is ingevuld, wijzigen. Bij een vierde keer zal er drie punten in mindering worden gebracht op de einduitslag.

Tevens is van vrijdag 21.00 uur tot zondag 21.00 uur een voice mail of een e-mail naar het bondskantoor geldig t.a.v. het afmelden van een wedstrijd bij de desbetreffende competitieleider. Let op: SMS en App berichten zijn niet geldig!

Teamcaptains: Er zijn verkeerde wedstrijdblokken gedrukt. Van deze wedstrijdformulieren dienen jullie de eerste negen regels niet te gebruiken. Onze excuses voor het ongemak.

 

Let op: Er is een Divisie weg gevallen doordat het Corona virus aardig huis heeft gehouden. En omdat er daardoor te weinig teams overgebleven zijn en er niet genoeg nieuwe teams bijgekomen zijn, heeft het Bestuur ervoor gekozen om er één Divisie tussen uit te nemen. Had men dit niet gedaan dan zouden er teveel vrije weken komen.

Ook valt er niet te discussiëren over de indeling. Het is dit jaar zoals het is en men heeft zijn uiterste best gedaan om alles zo goed mogelijk in te vullen.